Over Fairwell

Over FairWell

FairWell biedt een complete lijn producten voor een duurzame en groene uitvaart. Al onze producten kunnen naar eigen wens en ontwerp worden samengesteld. Kies je voor Fairwell dan kies je voor een groenere wereld. Een liefdevol eerbetoon aan degenen die je dierbaar waren. Samen bouwen we aan een duurzame wereld waarin zowel herinneringen als het milieu worden gekoesterd.

FairWell is onderdeel van Engraved

Engraved is ontstaan vanuit de gedachte dat het beeld van de overledene, bijvoorbeeld een mooie foto, een centrale plek moet krijgen voor, tijdens en na de uitvaart. De traditionele foto op de kist in een lijstje is niet meer van nu.

Bij 90 procent van alle uitvaarten is, op welke manier dan ook, een foto van de overledene aanwezig. Omdat die foto zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van een uitvaart en de verdere rouwverwerking, biedt Engraved de mogelijkheid om de herinnering tastbaar te maken.

Wat als je een speciale foto of beeltenis als het ware mee op reis kunt nemen in het afscheid van jouw dierbare? Van rouwkaart naar foto bij de dienst, een geprinte kistdeksel, een tijdelijke grafmarkeerder en uiteindelijk een uniek grafmonument of urn. Engraved biedt al deze producten om deze ‘reis van de foto’ compleet te maken.

Wij werken samen met de beste partners en leveranciers, om een herinnering aan een dierbare voor altijd vast te leggen.

Met aandacht gemaakt

Alle fotoproducten van FairWell worden gemaakt op onze eigen productielocatie in Hardenberg. Hier werken we met zorg en aandacht om voor jou een prachtig en hoogwaardig product te maken.

Op onze productielocatie hebben we een breed scala aan professionele printers en lasersnijders staan. De diverse materialen hebben we standaard op voorraad, waardoor we altijd snel kunnen schakelen als dit nodig is. Ook kunnen we desgewenst alles op maat maken (contour snijden), voorzien van boorgaten en bijzondere technieken zoals doming. Zo leveren we graag een compleet en mooi product.

Rol in de samenleving

De uitvaartkisten van het merk FairWell worden gemaakt door FAIR coffins.

Zij krijgen het materiaal voor de kisten aangeleverd vanuit een regionale drukkerij en vervolgens worden de kisten in de sociale werkplaats geassembleerd. Dit aspect maakt het een bedrijf met een sociaal gezicht.

Contactgegevens

Noorwegenweg 34
7772 TB Hardenberg

0523 – 745 580
info@fair-well.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 Fairwell | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.