Duurzame uitvaart

FairWell voor een beter milieu

Wanneer je kiest voor een groene en duurzame uitvaart, ben je bij FairWell op de juiste plek. FairWell bedenkt, ontwikkeld en produceert producten voor een duurzame en groene uitvaart.

In een wereld waar duurzaamheid steeds meer prioriteit krijgt, begrijpen wij hoe belangrijk het is om ook in tijden van afscheid een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Met een diep respect voor zowel jouw dierbaren als de planeet, hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke producten die bijdragen aan een bewuste, respectvolle en duurzame uitvaart.

Biologisch afbreekbare materialen

BioPanel

FairWell is de eerste in Nederland met een 100 % biobased grafmarkeerder. Deze grafmarkeerder wordt gemaakt van BioPanel materiaal dat bestaat uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen, zoals hennep & bio-PLA. Het product wordt gemaakt in Nederland en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De markeerder wordt geleverd inclusief paaltje, voor plaatsing op het graf.

FairBoard

FairBoard is biologisch afbreekbaar materiaal, dat we gebruiken voor onder andere duurzame uitvaartkisten. Omdat een een natuurproduct is, kunnen kleur en structuur per product iets verschillen. FAIRboard is een kartonachtig materiaal. De basis is houtpulp van gerecycled hout, karton en papier.

Contactgegevens

Noorwegenweg 34
7772 TB Hardenberg

0523 – 745 580
info@fair-well.nl

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 Fairwell | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.